http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Βασιλάκος προς βουλευτές:"Εγώ δεν έχω ασυλία όπως εσείς".

Οι συνεχείς συστάσεις προκάλεσαν την αντίδραση Βασιλάκου ο οποίος ρώτησε
ευθέως αν τον απειλούν. Όλη αυτή η συζήτηση έγινε με αφορμή την εμπλοκή του ονόματος του Νίκου Παπανδρέου στην υπόθεση των ναυπηγείων,εμπλοκή την οποία επιχείρησε με δηλώσεις του ο κ.Βασιλάκος.

*Ο πρώην ΓΔΕ δεν είπε κανένα όνομα απ΄ αυτά που πλούτισαν από τους εξοπλισμούς λέγοντας προς τους βουλευτές που τον ρωτούσαν για τις σχετικές του δηλώσεις: «Εγώ δεν έχω βουλευτική ασυλία να με καλύπτει όπως εσείς».


*Ο ΥΕΘΑ από την άλλη ζήτησε από τον Β.Βασιλάκο να του απαντήσει γιατί αφού όπως υποστηρίζει υπήρχε συμφωνία γα τα ναυπηγεία το καλοκαίρι του 2008,δεν υλοποιήθηκε. Απάντηση δεν πήρε και στην αίθουσα δεν βρισκόταν ο τότε υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης,ο οποίος πιθανόν να γνώριζε την απάντηση.


*Ο κ.Βενιζέλος χρησιμοποίησε πολύ σκληρές εκφράσεις αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ,κάνοντας λόγο για «παραδημοσιογραφικά παιχνίδια» αλλά και για «εκβιασμούς». Λεπτομέρειες δεν έδωσε.


*Η πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής την οποία έκανε ο Ε.Βενιζέλος δεν έγινε δεκτή από τους βουλευτές όλων των κομμάτων.

Κάπως έτσι,χωρίς συμπέρασμα η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος και ο υπουργός Άμυνας πήγε να υποδεχτεί τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ.





 




Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....