http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο Λαζόπουλος, οι φυλακές Κορυδαλλού και οι απαγωγές επωνύμων

Σε μια σοβαρή καταγγελία μέσω της εκπομπής του την περασμένη Τρίτη προέβη ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος εκτός από τις...
σατιρικές παρεμβάσεις του στην επικαιρότητα δεν παραλείπει να θέτει μείζονα θέματα.
Σχολιάζοντας την είδηση ότι ένας αγρότης από την Θήβα εισέπραξε 184 εκατ. ευρώ ΦΠΑ δηλώνοντας στην εφορία 50.000 στρέμματα ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε ούτε... κήπο, έγινε έξαλλος με την πρόσβαση που εξετάζεται να έχει το ΣΔΟΕ σε τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών, υπαινισσόμενος την αφερεγγυότητα των ελεγκτικών μηχανισμών.
Και αυτό διότι, όπως ο ίδιος κατήγγειλε on air, οι έγκλειστοι στις φυλακές έχουν στη διάθεσή τους τα πλήρη στοιχεία των καταθέσεων όλων των ελλήνων πολιτών και στήνουν απαγωγές και εκβιασμούς.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αυτή τη στιγμή στις φυλακές έχουν τυπωμένα όλα τα στοιχεία των καταθετών και στήνονται απαγωγές και εκβιασμοί μέσα από τα κελιά».  Ο κ. Λαζόπουλος με το χαρακτηριστικό θάρρος που τον διακρίνει να αντιτίθεται σε οποιονδήποτε λειτουργεί με αδιαφανείς τρόπους και να αναδεικνύει τα κακώς κρατικά κείμενα προέβη δημόσια στην καταγγελία για την πρόσβαση που έχουν βαρυποινίτες στα οικονομικά στοιχεία των πολιτών εν αγνοία προφανώς της Δικαιοσύνης. Εγείρεται ωστόσο το ερώτημα, πως ενημερώθηκε για αυτό το ζήτημα ο ίδιος και αν το υπουργείο Δικαιοσύνης γνωρίζει το θέμα και φυσικά τι πράττει για αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Λαζόπουλος μάλλον άνοιξε... πόλεμο με το υπουργείο.

πηγή

--> -->
Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....