http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκαλύπτουν τη διαφθορά

Με περίσσιο θράσος προσπαθούν τώρα οι εκπρόσωποι της διαπλοκής να εμφανιστούν ως αρχάγγελοι της κάθαρσης και εγγυητές της σταθερότητας, σημειώνει η Κουμουνδούρου


Πυρά κατά της συγκυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ομερτά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στη συγκάλυψη της διαφθοράς, με αφορμή την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».
Η προσπάθεια της μνημονιακής συγκυβέρνησης να περιορίσει τη διαλεύκανση της υπόθεσης Λαγκάρντ στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου εξυπηρετεί το στόχο μιας ελεγχόμενης εκτόνωσης, χωρίς όμως να μπορεί να συγκαλύψει τη διαχρονική ομερτά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για συγκάλυψη της διαφθοράς και διαιώνιση της διαπλοκής μεταξύ οικονομικής ολιγαρχίας και πολιτικής, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του.
Με περίσσιο θράσος, αλλά και υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής, προσπαθούν τώρα οι εκπρόσωποι της διαπλοκής να εμφανιστούν ως αρχάγγελοι της κάθαρσης και εγγυητές της σταθερότητας, υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές για τη συγκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ και τη μη αξιοποίηση της δεν μπορούν να κρυφτούν από επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς.

Το ίδιο ισχύει και για τις ποινικές ευθύνες των κ.κ Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θα κλείσει τα μάτια μπροστά στην ασυλία της εγχώριας κλεπτοκρατίας που πάει χέρι-χέρι με τη μνημονιακή εξόντωση της κοινωνία, προσθέτει.

--> -->
Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....