http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Νέες αυξήσεις στα διόδια Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας μέσα σε ένα μήνα-Πρόκληση από τους μεγαλοεργολάβους

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σ αυτή τη χώρα του ΓΑΠ, του Αρκάδα υπουργού μεταφορών Δημήτρη Ρέππα ,του μνημονίου, της διαπλοκής, των...
εθνικών εργολάβων και προμηθευτών. Στα όρια της κοινωνικής πρόκλησης οι απανωτές δυσθεώρητες αυξήσεις διοδίων που επιβάλουν οι εργολάβοι με την ανοχή της κυβέρνησης.Φαίνεται ότι το μνημόνιο αγγίζει όλη την κοινωνία, όλους τους κλάδους εκτός από τους μεγάλους προμηθευτές και εργολάβους που άρχισαν να ανοίγουν περπατησιά επί Μητσοτάκη , θέριεψαν κ γιγαντώθηκαν επί Σημίτη , έμειναν αλώβητοι επί Καραμανλή και συνεχίζουν το πάρτυ επί Γιωργάκη. Τόσος αγώνας δίνεται εξάλλου κάθε μέρα από τα φιλικά τους Μedia για τη στήριξη της τιτάνιας προσπάθεις του ΓΑΠ να μας σώσει. Ας κάνουμε και καμμια αυξησούλα στα διόδια.
Nα σημειώσουμε ότι για το δρόμο Κορίνθου -Τρίπολης-Καλαμάτας τα διόδια έως το Σεπτέμβριο κόστιζαν 2,80 ευρώ αυξήθηκαν κατά 125% Σεπτέμβριο και Νοέμβριο (22 Νοεμβρίου) και τώρα θα φθάσουν 6,60 ευρώ με τρίτη(!) αύξηση διοδίων μέσα σε 3 (!!!)μήνες.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η κοινοπραξία ''Μορέας'' προχωρά σε αύξηση των διοδίων, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και Λεύκτρο - Σπάρτης, στους σταθμούς Σπαθοβουνίου, Νεστάνης και Γέφυρας Μάναρη (Ασέας).


Σύμφωνα με το νέο τιμοκατάλογο, τα δίκυκλα και τρίκυκλα θα πληρώνουν 1,70 ¤ (από 1,60 ¤) στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 1,60 ¤ (από 1,50¤) στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 1,30 ¤ (από 1,20 ¤) στο σταθμό διοδίων της Ασέας.


Τα οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. θα πληρώνουν 2,40 ¤ (από 2,30 ¤) στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 2,30 ¤ (από 2,20¤) στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 1,90 ¤ (από 1,80 ¤) στο σταθμό διοδίων της Ασέας.


Τα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μ. θα πληρώνουν 6,20 ¤ (από 5,90 ¤) στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 5,90 ¤ (από 5,60¤) στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 4,80 ¤ (από 4,50 ¤) στο σταθμό διοδίων της Ασέας.


Τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. θα πληρώνουν 8,70 ¤ (από 8,20 ¤) στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 8,20 ¤ (από 7,80 ¤) στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 6,70 ¤ (από 6,30 ¤) στο σταθμό διοδίων της Ασέας.


Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των συνδρομητών e-PASS.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης ισχύος των αυξήσεων στις τιμές των διοδίων θα γνωστοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου με νεότερη ανακοίνωση της κοινοπραξίας ''Μορέας''.
Τέλος, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι οι τιμές των διοδίων είχαν αυξηθεί και πριν από ένα περίπου μήνα και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου.


πηγή




Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....