http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Με πυρηνικό πόλεμο απειλεί η Πιονγκγιάνγκ τη Σεούλ

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Ενόπλων Δυνάμεων της Β. Κορέας ο στρατός του Βορρά είναι έτοιμος για «ιερό πόλεμο» εναντίον της Νότιας Κορέας με τη......
χρήση του πυρηνικού του οπλοστασίου.

Ο Κιμ Γιονγκ-τσουν επανέλαβε την εκτίμηση της Πιονγκγιάνγκ ότι η Σεούλ προετοιμάζεται για πόλεμο με τις ασκήσεις που πραγματοποιεί, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο KCNA.

Προχωρώντας σε επίδειξη ισχύος σε μία περίοδο ενισχυμένων εντάσεων στην κορεατική χερσόνησο, η Νότια Κορέα άρχισε σήμερα μεγάλη χερσαία και αεροπορική άσκηση στην περιοχή Ποτσόν, περίπου 30 χλμ. από τα σύνορα, θα εμπλέξουν τουλάχιστον 100 τύπους όπλων, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων στο νοτιοκορεάτικο πρακτορείο Yonhap. Πυροβολικό, αντιαεροπορικά, επιθετικά ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη λαμβάνουν μέρος.

Επίσης την Πέμπτη συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα τα τριήμερα ναυτικά γυμνάσια με πραγματικά πυρά στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, περίπου 100 χλμ. νότια της θαλάσσιας μεθορίου.






 




Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....