http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Χαράκωσε το πρόσωπο 18χρονης πριν συλληφθεί...

Ο 45χρονος, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική κατάσταση 18χρονης ομοεθνούς του, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και κατακρατώντας τη με τη χρήση βίας σε οίκημα στην πόλη της Πάτρας, από τις αρχές Νοεμβρίου, την προήγαγε στην πορνεία, εισπράττοντας ο ίδιος τα προερχόμενα από την έκδοση της χρηματικά ποσά.

Παρότι η 18χρονη κατόρθωσε να διαφύγει και να μεταβεί σε πόλη του Νόμου Σερρών, εντοπίστηκε εκ νέου από τον 45χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, οδηγήθηκε σε οικία στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Περίοικοι ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές για τις ύποπτες κινήσεις του 45χρονου, με αποτέλεσμα άμεσα να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, ο 45χρονος προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη νεαρή γυναίκα, χτυπώντας τη στο πρόσωπο με ψαλίδι, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. 

 

 

 


 


Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....