http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Eρντογάν: Δεν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία δεν την αναγνωρίζουμε


Προκαλεί και πάλι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που επιμένει να δηλώνει πως «δεν υπάρχει Κυπριακή Δημοκρατία» και πως η Ε.Ε δεν θα έπρεπε να την είχε εντάξει στους κόλπους της!


Ο τούρκος πρωθυπουργός στην ομιλία του που πραγματοποίησε σε πανεπιστήμιο στην Βουδαπέστη δήλωσε πως «η Ε.Ε παρόλο που οι ελληνοκύπριοι δεν δέχθηκαν το σχέδιο Ανάν επιβράβευσε τους ελληνοκύπριους και τους έκανε μέλος της Ε.Ε αυτό που είναι δυνατόν, τι είδους ιδεολογική προσέγγιση είναι αυτή; Τώρα η Ε.Ε προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την οικονομία των ελληνοκυπρίων που χρεοκόπησε και έτσι πληρώνει τίμημα”

Ο Ερντογάν δεν δίστασε να δηλώσει πως « δεν υπάρχει κράτος Κυπριακής Δημοκρατίας. Εμείς δεν το αναγνωρίζουμε.» Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας απείλησε την Ε.Ε. και τόνισε πως σε περίπτωση που συνεχίσει την άρνηση της να εντάξει την Τουρκία στους κόλπους της, η Άγκυρα θα επανεξετάσει τη στάση της. «θα περιμένουμε ως ένα σημείο. Μετά θα αποφασίσουμε κι εμείς» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε « εμείς θα προσθέσουμε οικονομική δύναμη στην Ευρώπη. Δεν θα ενταχθούμε για να γίνουμε βάρος αλλά για να ελαφρύνουμε το βάρος. Όμως αυτό δεν το έχει καταλάβει η Ε.Ε».

Ο προκλητικός Ερντογάν μάλλον ξεχνά πως η χώρα του δεν είναι μέλος της Ε.Ε όμως έχει το θράσος να ζητά την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη χωρίς η Άγκυρα να αναγνωρίζει ένα μέλος της Ε.Ε! Τούρκικα τερτίπια!

onalert.gr



--> -->
Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....