http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το τέλος της υπομονής: Ξεσηκωθείτε για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!


Πολλές φορές τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι εάν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι που από τον Μάιο του 2011 έως και τις αρχές του 2012 πλημμυρίζαμε τους δρόμους και τις πλατείες, διαδηλώναμε αμέτρητοι και
αποφασισμένοι για δημοκρατία, εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, προκοπή και τιμή του λαού!

Αναρωτιέμαι, κοιτώντας γύρω μου όλη αυτή τη μιζέρια και ηττοπάθεια, που πήγε το αγωνιστικό σας φρόνημα, τι απέγινε το θάρρος που δείξατε στις οδομαχίες απέναντι στις διμοιρίες των πραιτοριανών, που είναι όλοι εκείνοι οι ελεύθεροι άνθρωποι, οι ανυποχώρητοι στα δακρυγόνα και στη φωτιά!

Που είστε συμπολίτες, όλοι εσείς, που σηκώνατε ψηλά τις γροθιές, τραγουδάγατε τους στίχους της ελευθεριάς και άφοβοι ρίχνατε τα κορμιά σας πάνω στις ασπίδες των μπράβων της ολιγαρχίας! Που είστε γενναίοι και ωραίοι Έλληνες, σας νάρκωσε η πόρνη η κάλπη με ψευδεπίγραφες υποσχέσεις, «μασάτε» από την προπαγάνδα των ξεπουλημένων δημοσιογραφίσκων;

Που είστε όλοι εσείς που αποδείξατε ότι μπορείτε χωρίς κόμματα, χωρίς ξεπουλημένα συνδικάτα, χωρίς «υποκινητές» και φορείς, να σμίγετε αυθόρμητα σε λαοθάλασσες οργής, σε εκατομμύρια φωνές που πολιορκούσαν το Κοινοβούλιο και έτρεμαν οι βουλευτές από τη βοή του κυρίαρχου λαού που υψωνόταν μέχρι τον αιθέρα και σειόταν ολόκληρη η πατρίδα από τον διάχυτο πατριωτισμό, από το φλογερό σας έρωτα για τη δημοκρατία, από την απόφασή σας να ζήσετε ελεύθεροι!

Μήπως όλοι εσείς, που κατεβήκατε στους αγώνες χωρίς ηγέτες, χωρίς να προσμένετε σε σωτήρες, τώρα ξαφνικά έχετε ανάγκη από κάποιον να σας σώσει; Κανείς δεν θα σας σώσει, τώρα μάλιστα που ξεχύνεται πάνω σας η πιο μεγάλη αδικία, τώρα που θα σας ατιμάσουν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, τώρα που οι σάρκες της πατρίδας και του έθνους ξεσκίζονται από τις ύαινες του νεοφιλελευθερισμού, τώρα ήρθε η ώρα συμπολίτες να σφίξετε τις καρδιές σας και με τη Λογική οδηγό να δώσετε πάλι τον αγώνα!

Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, γιατί είστε Έλληνες, ότι καμιά ζωή δεν αξίζει δίχως ελευθερία, ισονομία, αλληλεγγύη!

Σκαμπιλίστε με δύναμη το λήθαργο, σταματήστε να ελπίζετε, μόνο δούλοι και δειλοί εμπιστεύονται την ελπίδα, πάρτε ξανά τις ζωές σας στα χέρια σας, αυτοοργανωθείτε, αντισταθείτε, υπερασπιστείτε το Σύνταγμα και τους Νόμους της πατρίδας, απαιτείστε με τον ανένδοτο αγώνα σας μια κοινωνία Πολιτικής Αρετής και μια Πολιτεία Πραγματικής Δημοκρατίας.

Όσοι αγώνες έγιναν μέχρι εχθές δεν μετράνε μία εάν δεν δώσετε τώρα τη μητέρα των μαχών, για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία, εάν δεν απαιτήσετε με όλη τη δύναμη που σας έχει απομείνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Μην επιτρέπετε στη μιζέρια και την απογοήτευση να φωλιάζουν στις ψυχές σας, ξεριζώστε τον καρκίνο της ηττοπάθειας που σαπίζει το σώμα της κοινωνίας μας, θυμηθείτε ότι είστε απόγονοι ελεύθερων ανθρώπων, ηρώων, ποιητών, φιλοσόφων, θυμηθείτε ότι εδώ, στον τόπο μας, γεννήθηκε η Δημοκρατία, η Επιστήμη, ο Ανθρωπισμός, η Αμφισβήτηση, ο Ορθός Λόγος, αγωνιστείτε για να τιμήσετε τους προγόνους σας, αγωνιστείτε για τα παιδιά σας, αγωνιστείτε για τους εαυτούς σας.
Τι άλλο έχετε να χάσετε συμπολίτες πέρα από μια άθλια ζωή; Και τι μπορείτε να κερδίσετε; ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε μια Ελλάδα Πολιτικής Αρετής και Πραγματικής Δημοκρατίας!

Με αυτό το όραμα πορευθείτε, αυτή τη ζωή διεκδικείστε, διώξτε τους εφιάλτες που σας στοιχειώνουν και ζήστε επιτέλους το δικό σας όνειρο, στη δική σας ελεύθερη και ευτυχισμένη πατρίδα!

Στέφανος Μυτιληναίος



--> -->
Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....