http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Δέκα φορές κοπρίτες οι πολιτικοί που διόριζαν άτομα στο Δημόσιο

Επανήλθε με νέες δηλώσεις ο Πάγκαλος

«Δέκα φορές κοπρίτες» χαρακτήρισε ο Θ. Πάγκαλος τους
πολιτικούς που διόρισαν ρουσφετολογικά άτομα στο Δημόσιο, μιλώντας στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» στο Σκάι. Αναφορικά με την περίφημη φράση «κοπρίτες»που απέδωσε στους δημοσίους υπαλλήλους, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι αναφερόταν σε αυτούς οι οποίοι προσλήφθηκαν από το «παράθυρο».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι τα πολλά λεφτά χάθηκαν λόγω της κακής λειτουργίας του συστήματος ενώ κατήγγειλε απόπειρα εξόντωσής του από τη ΝΔ, η οποία όπως είπε χρησιμοποιεί συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως κόρη του προσελήφθη στη Χορωδία του δήμου Αθηναίων κατόπιν διαγωνισμού ενώ αποκάλυψε πως την… απέλυσε από το γραφείο του στη Βουλή για να προσλάβει άτομο με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Παράλληλα χαρακτήρισε «ρατσιστική, απαράδεκτη και φασιστική» την επίθεση που δέχεται για το σωματικό του βάρος.

Για το βασιλικό γεύμα που του καταλογίζουν ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι ήταν ένα φιλικό γεύμα με την οικογένεια του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις.

 πηγή

Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....