http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Εβγαλε την παρθενιά της σε δημοπρασία


Η 22χρονη Νάταλι Ντίλαν (όχι το αληθινό της όνομα), είναι μια Αμερικανίδα φοιτήτρια που πήρε την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία μέσω του διαδικτύου την παρθενιά της, με σκοπό να πληρώσει το
μεταπτυχιακό της και να κάνει "κοινωνιολογική έρευνα". Οι προσφορές έχουν φτάσει τα 3,8 εκατομμύρια δολάρια! Η Νάταλι έγραψε τους λόγους για το "πείραμά της" στο Daily Beast:

"Αν η παρθενιά θεωρείται πως έχει κάποια αξία, γιατί να μην το εκμεταλλευτώ;" γράφει. "Δεν θεωρώ ότι η παρθενιά έχει οποιαδήποτε ηθική αξία. Μπορεί, όμως, να έχει χρηματική. Δεν βλέπω πια την εμπορία του σεξ ως κάτι ανήθικο ή λανθασμένο - στο κολλέγιο κατάλαβα ότι είχα αποδεχτεί τυφλά τέτοιες προκαταλήψεις στο παρελθόν. Οπότε το σύστημα αξιών μου δεν με εμποδίζει να κάνω κάτι τέτοιο".

Η προσφορά της για σεξ μια νύχτας έχει προσελκύσει πάνω από 10.000 υποψήφιους άντρες! Οι προσφορές ξεκίνησαν από τα 243.000 δολάρια το Σεπτέμβριο, οπότε και ανακοινώθηκε η «πρόσκληση ενδιαφέροντος», και πλέον έχουν φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 3.8 εκατομμυρίων δολαρίων!

«Πολλοί είναι εκείνοι που θα με κατηγορήσουν, αλλά δημοπρατώ την παρθενιά μου κι όχι τον εαυτό μου" δηλώνει η Νάταλι.

Έχει και ιστορία το θέμα: Πείστηκε να επιχειρήσει κάτι τέτοιο από την αδελφή της, η οποία για να πάρει το πτυχίο της εκδιδόταν επί τρεις εβδομάδες (σόι πάει το βασίλειο). Η Νάταλι, πιο έξυπνη, ψάχνει τον ένα. Παρεμπιπτόντως: Το κορίτσι θα διαλέξει όποιον απ' αυτούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον θέλει - δεν είναι υποχρεωμένη να πάει με αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πιο παλιά μια φοιτήτρια από το Περού είχε αποφασίσει να πουλήσει την παρθενιά της σε δημοπρασία προκειμένου να κερδίσει τα απαιτούμενα χρήματα για τις σπουδές της. Ωστόσο, η πώληση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς μια άγνωστη γυναίκα πλήρωσε τη φοιτήτρια για να κρατήσει τη παρθενιά της!

Είναι αυτό που λέμε εμείς οι φοιτητές ότι "γ??????ι" για να πάρεις ένα πτυχίο!

πηγή


Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....