http://script-ot.googlecode.com/svn/twitterbox.js

Ακολουθήστε μας tro-ma-ktikotero

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Έκλεψε σφυρί και το πλήρωσε μετά από 25 χρόνια.......

Μετάνιωσε για την πράξη του και είπε να πληρώσει. Έστω και με καθυστέρηση δεκαετιών!


Πριν από 25-30 χρόνια, ένας άνδρας είχε κλέψει ένα σφυρί από κατάστημα της δυτικής Πενσιλβάνια. Όμως θεώρησε σωστό να επανορθώσει έστω και με καθυστέρηση. Για αυτό και έστειλε μια ταχυδρομική επιταγή, 45 δολαρίων, στην οικογένεια που διατηρούσε κατάστημα.

Τα χρήματα έφτασαν στο πολυκατάστημα ειδών οικιακής χρήσης Central Contractors Supply Co. στο Τζονστάουν μαζί με ένα ιδιοχειρο σημείωμα στο οποίο αναφέρεται ότι το σφυρί εκλάπη 25 ως 30 χρόνια πριν, διευκρίνισε η Λιν Γκράμλινγκ στην οποία ανήκει το κατάστημα μαζί με τον πατέρα της.

«Ηξερα ότι ήταν λάθος, αλλά το έκανα. Στέλνω 45 δολάρια για την αξία του σφυριού και για να καλύψω ένα μέρος των τόκων. Λυπάμαι που έκλεψα, αλλά τώρα έχω αλλάξει», γράφει το σημείωμα με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου.

Η Γκράμλινγκ δήλωσε πως έδωσε τα χρήματα στο Στρατό της Σωτηρίας, τονίζοντας πως ήταν πολύ περισσότερα από την πραγματική αξία του αντικειμένου.

πηγη:www.newsit.gr 




 




Περί δημοσιευμάτων.....

Οι αναρτήσεις στο tro-ma-ktikotero δεν αποτελούν διασταυρωμένες πληροφορίες καθότι δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.Όλες οι αναρτήσεις μας αποτελούν θέση ή άποψη πολιτών,bloggers και αναδημοσιεύσεις που θεωρούμε ενδιαφέρουσες....